Den perfekte julefrokost

Hvordan afholdes den perfekte julefrokost?

I august 2015 blev der i England fortaget en undersøgelse for at finde ud af hvordan  man afholder den perfekte firmajulefrokost.

Hvad undersøgelsen fandt frem til er, at selvom 72% af de adspurgte arbejder i et firma der afholder julefrokost, så er det kun 50% der tager med til festen. Og der er det tydeligt, at det er de 25-35 årige der er størst repræsenterede.

Selvom dem der deltog i festen oftest var meget tilfredse med festen, så var der alligevel en del der havde en skidt oplevelse. Som oftest er det arrangøren af julefrokosten der får kritik fra gæsterne når der er noget galt.  Det er derfor tydeligt, at det er vigtigt at finde et professionelt og dedikeret firma der kan stå for at afvikle julefrokosten. Hvis man f.eks. booker julefrokost lige her hos SuperEvent i Rødovre der har stået for at arrangere julefrokoster for firmaer i de sidste 10 år i Eventcenteret i Rødovre, så er dette en god garanti for at julefrokosten bliver en succes og husket af medarbejderne fremover. Den engelske undersøgelse viste at 92% ønsker at julefrokosten bliver afholdt et andet sted end i på deres arbejdsplads, så det er altså vigtigt at man finder en velegnet lokation.

I de fleste mindre virksomheder viser undersøgelsen, at hvis folk kommer fra et mindre firma på 10-30 personer, så ville man gerne være med i en fælles julefrokost sammen med andre firmaer. Når der bliver afholdt julefrokost hos SuperEvent så vil man opleve den gode stemning der er, når flere firmaer er sammen om at lave stemning, dog uden at det bliver upersonligt og stort. Her findes den gode balance da der maksimalt er 280 personer til fælles julefrokost.

Underholdningen til årets firmajulefrokost er ligeledes særdeles vigtigt for gæsterne, viser undersøgelsen. Det er vigtigt for folk at der er noget at tage sig til og at det ikke bare er at drikke sig fuld og spise sig mæt. Denne del af julefrokosten er ligeledes sikret ved at booke billetter til julefrokost hos SuperEvent. Her der rig mulighed får at prøve en masse sjove events som f.eks. LokumsRæs, SlotRace, Promillebriller og FodboldPool.

by

Related Posts

  • Post Image
  • Post Image

Comments are closed.

Social Icons