Mindre druk og mere sjov til blå mandag

shutterstock_153201059

Tiden hvor konfirmanderne drikker sig fra sans og samling og dingler rundt på Bakken eller i Tivoli og får stjålet alle deres penge, er mindre udbredt end det var for bare 5 – 10 år siden. Den store offentlige opmærksomhed der har været på de helt unges drukvaner, har skabt et paradigmeskift, hvor det ikke længere er ”sejt” at være væltende fuld på sin blå mandag.

I disse år handler det mere om at have en god dag hvor man laver noget underholdning med sine klassekammerater, der ikke involverer druk. Mange konfirmander, og deres forældre, har planlagt både konfirmation og blå mandag op til et år i forvejen. Der er derfor rift om de mest populære events der findes til konfirmanderne, og eventcentrene oplever allerede nu en massiv efterspørgsel på de store blå mandage, som f.eks. mandage, der ligger efter Store Bededag eller Kristi Himmelfart, hvor der er mere end dobbelt så mange konfirmander på blå mandag.

Hos SuperEvent i Rødovre er der allerede ved at være booket helt op på netop disse mandage, og der er kun plads til få selskaber endnu.
”Det er noget af et puslespil at få kalenderen til at gå, de fleste vil gerne have events mellem 12 og 15, men vi bliver nødt til at få folk til at vælge nogle andre tidspunkter, hvis de vil komme til os og fejre deres blå mandag, da dagen allerede er meget presset” fortæller Camilla Jensen, ejer af SuperEvent.

Set fra et samfundsmæssigt synspunkt, er det ekstremt positivt at der er kommet en tendens til at konfirmanderne vælger en alkoholfri blå mandag, og det lader til at diverse kampagner mod drukkulturen blandt de helt unge har haft den ønskede effekt. Ved at forældrene til de unge ikke bare giver dem lov til at drikke sig fulde ved f.eks. deres blå mandag, lærer de unge mennesker, at det ikke er i orden at man etablerer en drukkultur i sådan en tidelig alder.

Hvis du også er blevet inspireret til at arrangere en supersjov blå mandag kan du se mere om SuperEvent og de muligheder der findes i eventcenteret.


SE TILBUD PÅ BLÅ MANDAG – SPAR OP TIL 25% PÅ EVENT-PAKKER!


by

Related Posts

  • Post Image

Comments are closed.

Social Icons