Teambuilding som et sjovt indslag til firmafesten

Teambuilding Byg bur til æg

Teambuilding behøves ikke være højtflyvende med foredrag og masser af evaluering, men kan sagtens bruges som en lille hyggelig ryste sammen øvelse inden der f.eks. skal holdes julefrokost eller firmafest. En del firmaer hyrer også et professionelt teambuilding firma til at komme under firmafesten, og lave små teambuildingøvelser, som er udfordrende, men først og fremmest er sjove for deltagerne at være med i. Der er med andre ord ikke altid brug for det helt store teambuildingkursus, ofte vil det have en positiv virkning på en gruppe at samarbejde omkring nogle øvelser som de ikke er vant til, og på den måde blive tvunget ud i nogle nye roller og se nye sider af hinanden. Sider de kan drage fordel af i deres professionelle arbejdsgrupper senere.

På enhver arbejdsplads er det vigtigt at medarbejderne har et godt samarbejde og også har et godt samvær i gruppen, selvom det ikke er direkte arbejdsrelateret. Dette kan f.eks. ske ved at have en sjov dag med teambuildingøvelser hvor man bliver udfordret, og samtidig kommer til at grine sammen omkring øvelserne, og får en god ”ryste-sammen-oplevelse”.

For år tilbage drejede teambuilding sig om grænseoverskridende udfordringer, ofte under ledelse af tidligere militæransatte, hvilket betød at man kunne komme ud i situationer der for nogle kunne virke lidt for skræmmende og gav en dårlig oplevelse, hvis man kun var vant til at færdes i et indendørs kontor miljø. Bevares, der er sikkert nogle der stadig synes at de militære teambuilding øvelser er det fedeste, men for andre vil øvelser der er mindre fysisk krævende, være mere relevante. Har du selv fået lyst til at kaste dig og dit team ud en sjove teambuildingøvelser, f.eks. til jeres næste firmafest, så kan du med fordel kontakte et af de mange bureauer der tilbyder dette rundt omkring i landet.

by

Related Posts

Comments are closed.

Social Icons